2108232963 6942452324 Βελβενδού 20, Κυψέλη katsantonis.dent@gmail.com
hero image

 

Βασίλειος Κατσαντώνης
Χειρουργός Οδοντίατρος


 

 

Όλοι θέλουμε ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο. Με την αισθητική οδοντιατρική και τις σύγχρονες τεχνικές που τη διέπουν μπορούμε να επέμβουμε στο χρώμα και το σχήμα των δοντιών δίνοντας ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. 
Μέρος της αισθητικής οδοντιατρικής αποτελούν οι ακόλουθες οδοντιατρικές πράξεις:
•    Λεύκανση δοντιών
Είναι μία μη επεμβατική εργασία η οποία μας βοηθά να αλλάξουμε το χρώμα είτε σε ένα δόντι, όταν είναι δυσχρωμικό, είτε σε περισσότερα.
Η λεύκανση δοντιών γίνεται με τρεις τρόπους:
1.    λεύκανση στο ιατρείο
2.    λεύκανση στο σπίτι με ειδικά εξατομικευμένα μασελάκια
3.    συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων, που συνήθως είναι και η πιο αποτελεσματική.

                                                                                      

 

 

•    Όψεις ρητίνης
Πρόκειται για μια πολύ συντηρητική διαδικασία, με καθόλου ή ελάχιστο τροχισμό των δοντιών που στοχεύει στη διόρθωση του σχήματος ή / και του χρώματος αυτών.

•    Όψεις πορσελάνης
Με τις όψεις πορσελάνης επιτυγχάνεται η αλλαγή του σχήματος ή και του χρώματος των δοντιών αφαιρώντας ελάχιστη οδοντική ουσία από την προστομιακή επιφάνεια με στόχο τη κατασκευή πολύ λεπτών φλοιών πορσελάνης που θα συγκολληθούν σ αυτές. Με τις αποκαταστάσεις αυτές επιτυγχάνουμε εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και σταθερή χρωματική απόδοση σε βάθος χρόνου.

 

 

 

• Ολοκεραμικές στεφάνες (θήκες)
Κατασκευάζονται από κεραμικά βιοσυμβατά υλικά και είναι μια εναλλακτική λύση έναντι των κλασικών μεταλλοκεραμικών στεφανών που χρησιμοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια. Προσφέρουν άριστη αισθητική απόδοση (αποφεύγουμε το γκριζάρισμα στα ούλα που συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου στις μεταλλοκεραμικές στεφάνες ) χωρίς να στερούνται αντοχής.